WIN! – King of Killers op DVD

Marc Garan is lid van een internationale groep huurmoordenaars. Hij gaat naar Tokio voor een speciale missie die tien miljoen dollar oplevert als hij slaagt. Bij aankomst blijkt dat Marc niet de enige huurmoordenaar is en dat andere doorgewinterde vakgenoten zijn opgeroepen. De legendarische koning van de moordenaars, Jorg Drakos, legt uit dat ze bijeen zijn gekomen voor een competitie. Daarbovenop kan slechts één huurmoordenaar overleven om het geld op te eisen.

Er zijn dus maar twee manieren om de competitie te verlaten: in een lijkzak, of als bekroonde King of Killers. De film is een allesomvattend actiespektakel, waarin de mannen een bloedstollende strijd gaan leveren om te overleven.

Dit martial-arts spektakel heeft hoofdrollen voor actieheld Frank Grillo (The Purge) en Alain Moussi (Kickboxer) en is zowel geschreven als geregisseerd door de Amerikaanse acteur/schrijver/producent Kevin Grevioux. Hij is vooral bekend als bedenker en schrijver van de Underworld-serie en van I, Frankenstein.

Code: killers

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Laat hieronder je gegevens achter en misschien ben jij een van de gelukkigen. 

https://tip-magazine.nl/privacyverklaring/

Deze actie is geldig tot 1 april 2024.
De prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.