WIN! – The Price we Pay op DVD

Alex en Cody beroven een pandjeszaak, zonder al te veel succes. Gewond ontvoeren ze een vrouw en zo komen ze op een boerderij terecht. De eigenaars blijken er duistere geheimen te verbergen en gaan tot het uiterste om dat zo te houden.
Het script van Christopher Jolley doet enorm denken aan From Dusk Till Down (1996) van schrijvers Robert Kurtzman en Quentin Tarantino, waarbij de vampieren vervangen zijn door een vrouwelijke Texas Chainsaw fenomeen, gespeeld door de 2,03 meter transgender actrice Erika Ervin die we nog kennen van American Horror Story. Het begint als een misdaad-drama en eindigt in een geschifte slasherfilm. Ook in deze vermakelijke film zien we hoe de hoofdrolspelers in de hel terechtkomen en kunnen we smullen van heel veel gore scènes.

Ondanks enkele rustige passages (vooral in het midden), profiteert de film duidelijk van de energie die regisseur Ryûhei Kitamura er aan het einde instopt. In de hoofdrollen zien we een aantal bekende namen, zoals Stephen Dorff en Emile Hirsch.

Code: Price

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Laat hieronder je gegevens achter en misschien ben jij een van de gelukkigen. 

https://tip-magazine.nl/privacyverklaring/

Deze actie is geldig tot 1 juli 2023.
De prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.