WIN! – The Engineer op DVD

Israël wordt opgeschrikt door een reeks terroristische bomaanslagen. De dochter van een Amerikaanse senator wordt vervolgens gedood in een bloedige explosie. Ex-Mossad-agent Etan moet nu een elite, geheim team van agenten en huurlingen leiden om de verantwoordelijke man te vinden. Kunnen ze de gek vinden en doden voordat er nog meer onschuldige levens verloren gaan?

Once Upon a Time in Hollywood-acteur Emile Hirsch speelt de hoofdrol in deze film, die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste klopjacht in de geschiedenis van Israël, namelijk die op Yahya Abdal-Tif Ayyash, hoofd-bommenmaker voor de Hamas en leider van het Samaria-bataljon van de Izz ad-Din al-Qassam-brigades. De door hem gedirigeerde zelfmoordaanslagen veroorzaakte de dood van naar schatting 90 Israëliërs, velen daarvan burgers. Hij was zeer goed in vermommingen en was drie jaar lang de meest gezochte man in Israël en het doelwit van een grootscheepse klopjacht. Voor veel Palestijnen was hij een gevierde held.

Code: Engineer

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Laat hieronder je gegevens achter en misschien ben jij een van de gelukkigen. 

https://tip-magazine.nl/privacyverklaring/

Deze actie is geldig tot 1 januari 2024.
De prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.