WIN! – The Black Demon op DVD

De film vertelt het verhaal van Paul Sturges, die werkt in de olie-industrie. Hij gaat samen met zijn familie op vakantie, maar echt leuk is dit niet. Als ze aankomen bij het dorpje dat al bekend is bij hem en zijn vrouw, zien ze dat bijna iedereen is verdwenen. Hij bezoekt samen met zijn familie een booreiland, maar terug naar het vasteland gaan blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Er doemt namelijk een gigantische dreiging op uit de diepe oceaan…
De haai is misschien wel hét meest gebruikte dier in horrorfilms. Van grote Hollywood-producties, zoals The Shallows (2016) en The Meg (2018) tot en met B-films, zoals de Sharknado-films. Het is natuurlijk ook niet gek dat het zo’n populair beest blijkt. Het gevoel dat je in het water bent, geen idee wat onder je zit en elk moment verrast kan worden door een set aan tientallen scherpe tanden, is gewoon ontzettend griezelig. Zo ook in deze film.

Code: Demon

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Laat hieronder je gegevens achter en misschien ben jij een van de gelukkigen. 

https://tip-magazine.nl/privacyverklaring/

Deze actie is geldig tot 1 september 2023.
De prijswinnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.